HomeFestesUlldecona oferiex una atractiva programació farcida d’actes

Ulldecona oferiex una atractiva programació farcida d’actes

Ulldecona es prepara per a viure, com tots els anys a partir de la darrera setmana d’agost, la seua Festa Major dedicada a la Mare de Déu de la Pietat. Seran deu dies plens d’activitats, amb una completa programació pensada per la gent de totes les edats.

Com és habitual amb atractives novetats, incloent-hi enguany el vol en globus o els jocs gegants infantils i familiars, que se sumen als que ja estan consolidats. També s’ha recuperat el torneig d’escacs, però la més significativa serà la participació, per primera vegada, dels pubills a la desfilada i al pregó, com també a la resta d’actes oficials de l’Ajuntament, on destaca també la presentació del logotip anunciador de les Festes Quinquennals 2019 que se celebraran del dia 6 al 15 de setembre del proper any.

No poden faltar els actes més emblemàtics i tradicionals, com el ball de mantons i la gran desfilada de carrosses, i les tan arrelades activitats amb bous.

El torneig de tennis taula, l’homenatge als majors de 90 anys,  i la inauguració de pintures de Fèlix Mas i de Dones en la Memòria, cronologia d’un esforç, i  el sopar de     Cabasset, donaran este divendres el tret de sortida a les Festes, que s’enceten amb el pregó dissabte, enguany a càrrec de la mestra Candi Minguet Itarte.

D’entre els actes programats, també destaquen la celebració del dia del Jubilat, la XVII Trobada de Vehicles Antics i Clàssics, la Trobada de Gegants, diada al castell, concurs popular de truites, la XXVIII Diada de la Bicicleta, les revetlles a la nit, i molts d’actes per als més petits, culturals i esportius, incloent-hi la Volta Ciclista al Montsià.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 5 =

Últimes notícies