HomeSocietatMúsica i festa per a tothom en una nova edició del VaPerTuVidal

Música i festa per a tothom en una nova edició del VaPerTuVidal

El dimecres 29 d’agost se celebrarà, a la plaça de l’Ajuntament de Tortosa, el 8è VaPerTuVidal, acte festiu i esportiu en record del jove estudiant i ciclista Vidal Fusté. Durant la jornada, organitzada per l’Associació VaPerTuVidal, tindran lloc un seguit d’activitats que començaran a les 17 h amb el VXTV Kids, un espai dedicat al públic infantil i a les seues famílies amb tallers, jocs, rocòdrom, circuit infantil ciclista, castell inflable i xocolatada. Per a arrodonir-ho, a les 19 h espectacle de Muniatto Xou amb malabars, equilibris, globoflèxia i clown.

 

Durant tota la jornada es recolliran bicicletes usades per a donar-los un destí solidari

A les 21 h es donarà pas a la part més nocturna. El VXTV continua apostant per formacions musicals de les Terres de l’Ebre i enguany donarà el tret de sortida el grup de versions Mr. Highland interpretant els temes més actuals i els clàssics de sempre del pop, rock, disco, funk i ska. També passaran per l’escenari Los Gitanets, lo Paiet Mauri i la Banda del Pestanyó amb el seu estil marcat per la rumba catalana, la salsa, el son i la buleria. I per finalitzar, sessió dels 70, 80 i 90 amb Dj Xito.

Durant la jornada es recolliran bicicletes usades que seran reparades per l’Associació i distribuïdes entre col·legis i entitats.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

30 + = 33

Últimes notícies