HomeFestesLa Festa dels Xiquets, torna per festes a l’Hospital Verge de...

La Festa dels Xiquets, torna per festes a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa

La zona de l’aparcament principal de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa acollirà un any més, el divendres de festa major, la Festa dels Xiquets. Les activitats s’iniciaran a les deu del matí fins a les dos de la tarda. Es faran més de trenta tipus de tallers diferents, concursos de dibuix, exposicions, castells inflables, pallassos i cercavila amb la Colla de Grallers de Tortosa.

Com explica Josep Cid, membre de la comissió Festa dels Xiquets de la Gerència Territorial de l’ICS Terres de l’Ebre, es tracta d’una activitat molt arrelada a les Festes de la Cinta, “va nàixer amb la voluntat d’apropar l’Hospital als més menuts i les seves famílies, d’una manera lúdica i educativa, i un dels moments entranyables és el repartiment d’obsequis als xiquets i nadons hospitalitzats. Tot esta activitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa, i el suport de la Unitat de Manteniment i d’Hoteleria de l’ICS a les Terres de l’Ebre.”.

S’aprofitarà la jornada per a col·laborar també amb el Banc d’Aliments de les Terres de l’Ebre amb una acció solidària de recollida d’aliments bàsics de primera necessitat.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies