HomeSocietatLes jornades gastronòmiques i la sega de l’arròs s’inicien a Deltebre

Les jornades gastronòmiques i la sega de l’arròs s’inicien a Deltebre

Des del 31 d’agost al 16 de setembre el municipi de Deltebre celebrarà les jornades gastronòmiques de l’arròs en el marc de l’inici de la campanya de la sega i també les Festes de l’Arròs que se celebraran, un any més, a la Finca de Bombita del municipi durant el 8 i 9 de setembre.

El Mas Prades, el Xiringuito del Port, Vista Mar, el Xiringuito Darwin Beach, el Tramontano, el Delta Hotel, l’Hotel Rull, Casa Nicanor, l’Embarcador XXI, el Geno’s i les Dunes són els restaurants que participen en esta edició. Així doncs, estos onze restaurants oferixen diferents menús de degustació que oscil·len entre els 14,50 euros i els 40 euros amb l’arròs cuinat de diferents maneres per tal que es puga degustar el producte típic del delta de l’Ebre amb diferents aromes i sabors.

Francisco Castro, regidor d’Acció Comercial, Seguretat i Mobilitat del municipi, ha remarcat “la tasca de promoció del producte local i de qualitat com a impuls de l’economia local” que realitza el consistori de Deltebre per mitjà d’este tipus de jornades gastronòmiques.
I és que des de l’arribada de l’actual govern, des de l’Ajuntament s’organitzen diferents actes per a valorar la gastronomia del municipi com, per exemple, la Mescla, una mostra de gastronomia en el marc de DeltaFira, i també la campanya Volta i Tapa’t, la ruta de tapes de Deltebre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies