HomeSuccessosMor ofegat un xiquet d'un any i mig en una piscina de...

Mor ofegat un xiquet d’un any i mig en una piscina de l’Ametlla de Mar

Un nadó d’un any i mig va morir ofegat este dijous 30 d’agost en una piscina particular de les Tres Cales de l’Ametlla de Mar. El menor, d’origen belga, estava passant les vacances amb la seua família en un xalet del carrer Girona de la urbanització, segons informa la Cala Ràdio.

El xiquet hauria caigut a la piscina mentre els seus pares estarien dins l’habitatge i en alertar-se van trucar ràpidament al 112. L’avís es va rebre prop de les 18.30 hores de dijous i immediatament es van activar els serveis d’emergències. Un veí proper al xalet va intentar reanimar-lo a l’espera dels sanitaris. En arribar, van practicar-li les maniobres de reanimació encara que sense èxit, certificant la defunció del menor que estiuejava a la població.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar un helicòpter, un vehicle d’intervenció ràpida i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques, l’ambulància del Servei d’Urgències Municipal, i unitats de la Policia Local de l’Ametlla de Mar i dels Mossos d’Esquadra.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 73 = 78

Últimes notícies