HomeCulturaUna vuitantena de curts i pel·lícules de cinema fantàstic, terror i gore...

Una vuitantena de curts i pel·lícules de cinema fantàstic, terror i gore formaran part de la novena edició del FangoFest

Un any més arriba el Festival Internacional de Cinema Fantàstic, Terror i Gore, el FangoFest, a les Terres de l’Ebre. I és que durant el cap de setmana del 7, 8 i 9 de setembre es projectaran més d’una vuitantena de curtmetratges i pel·lícules d’esta temàtica a la Lira Ampostina.

L’edició d’enguany, i ja en són nou, comptarà amb quatre visites molt especials: els actors Saturnino Garcia, que va ser el guanyador d’un Goya pel seu treball de Justino i rebrà ‘lo Pont de l’Infern, el premi honorífic del festival per la seua llarga trajectòria; Jordi Sánchez, conegut pel seu paper de López a Plats Bruts i d’Antonio Recio a La que se avecina; Lluvia Rojo, que va participar a Hospital Central i Cuéntame como pasó; i Adrián Lastra, que destaca en el seu paper de Pedro a la sèrie Velvet i també per la seua participació en la segona part de Fuga de cerebros.

Quant a la programació, es projectaran curts amateurs i professionals de tot l’estat espanyol, però també d’internacionals, segons ha indicat el màxim responsable del festival, Jacint Espuny, “per a mostrar com és el cinema de terror a altres països”. A més, Espunya destaca que el cartell d’enguany té un altre plat fort: l’estrena a Espanya, després de projectar-se a Bèlgica i França, de la pel·lícula Conducta anima, “un thriller gore d’un director amateur, sense pressupost però amb actors de renom com Jordi Sánchez, Lluvia Rojo i Adrián Lastra”, tres dels quatre actors que visitaran la capital del Montsià durant el festival i que després oferiran una xarrada.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha agraït a Espuny la tasca desinteressada que fa per a organitzar el FangoFest. “Este festival ja s’ha fet una marca pròpia i convertix Amposta en pol d’atracció de gent interessada per este tipus de cinema”, ha detallat Tomàs.

El FangoFest és, segons Espuny, “l’únic festival de la demarcació de Tarragona” que forma part del Terror Arreu de Catalunya (TAC), una entitat que aglutina fins a nou festivals de cinema de gènere de tot el país.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 37 = 41

Últimes notícies