HomeFestesEl concert dels Quicos i la traca al parc posen el punt...

El concert dels Quicos i la traca al parc posen el punt final a la Cinta 2018

La música de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries al Parc Municipal, amb un concert que va servir per celebrar el 25è aniversari del grup, retransmès em directe per Canal Terres de l’Ebre, i la traca mil·limetrada, van posar el punt final a la Cinta 2018.  Els Quicos van voler celebrar els seus 25 anys de trajectòria dalt dels escenaris, i en el seu cas, tal com ells mateixos diuen, “Dalt del 4L”.

El concert va ser seguit massivament per un públic entusiasmat que es va concentrar davant l’escenari de festes muntat al Passeig Central, i que va aplaudir les cançons més conegudes de la formació. Al finalitzar el concert, els Quicos van rebre una placa que els hi va lliurar l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, com a reconeixement de la ciutat al celebrar-se aquest aniversari del grup. Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries van mostrar-se molt emocionats i sorpresos al recollir la placa de mans de l’alcaldessa, la qual va expressar el sentir ciutadà dient-los “enhorabona! sou la nostra veu, la veu de la cruïlla dels Països Catalans… per molts anys més!”.Els Quicos van voler correspondre donant les gràcies a la ciutat de Tortosa de la manera que ells millor saben fer-ho, que és cantant, i van improvisar uns versos en estil cant d’era que el mateix Quico el Célio va recitar amb la natural emoció del moment.

Les festes majors de Tortosa han tancat un cop més aquest model de cinc dies amb un èxit de participació popular, on tots els actes han gaudit d’una bona resposta d’un públic que ha hagut d’esforçar-se al màxim per poder seguir les desenes d’actes programats diàriament per l’ajuntament. El dilluns de la Cinta, festiu a la capital del Baix Ebre, es va viure especialment de cara al riu, amb activitats al Club de Rem, navegacions amb llagut, la festa de les andròmines, la nadada popular, el concurs de pesca infantil i les regates de muletes, sense oblidar el popular cos iris.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 41 = 43

Últimes notícies