HomeCulturaLa Xarxa Ulldecona celebra els 15 anys de la temporada estable de...

La Xarxa Ulldecona celebra els 15 anys de la temporada estable de teatre familiar

La Xarxa d’Ulldecona ha presentat esta setmana la nova programació dels Dissabtes de Teatre, que complix esta temporada 15 anys oferint una programació estable de teatre familiar al Teatre Orfeó Montsià. Durant estos anys s’han representat 144 espectacles i s’han superat els 36.000 espectadors.

Pel que fa a la nova temporada compta amb 10 espectacles de diferents disciplines artístiques, des del setembre fins al maig del 2019, i enguany cal destacar la gala dedicada al teatre musical que servirà per commemorar este 15è aniversari. La Xarxa Ulldecona ha encarregat la producció de l’espectacle, que es podrà veure l’1 de desembre, a la productora La Roda Produccions.

Actrius i actors de gran prestigi i jóvens promeses compartiran escenari i protagonitzaran un espectacle que repassarà els millors números del teatre musical. L’espectacle tindrà com a mestres de cerimònies a l’actriu i cantant ebrenca Carol Rovira i l’actor ulldeconenc Carles Roig. Pel que fa a la resta de la programació, Teatre al Detall inaugurarà la temporada amb la proposta

La nena dels pardals, un espectacle basat en un fet real, sobre els petits herois quotidians, sobre el respecte a la vida i la saviesa innata dels infants. En esta 15a temporada La Xarxa Ulldecona presenta també una de les companyies catalanes de dansa de més prestigi, la del polifacètic artista Roberto G. Alonso, amb l’espectacle Zaquizamí, en què joguines i andròmines abandonades cobren vida en un traster. Tampoc hi faltaran els titelles, el circ o els espectacles de màgia. “Es veuran coses innovadores esta temporada” ha exposat Jaume Coll, coordinador d’Ulldeteatre. “No és una temporada més, són quinze anys de teatre professional de referència territorial”, ha dit l’alcaldessa d’Ulldecona Núria Ventura.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 26 = 27

Últimes notícies