HomeFestesComencen les Festes Majors de Bítem amb molts d’actes populars i l’ampliació...

Comencen les Festes Majors de Bítem amb molts d’actes populars i l’ampliació de la Carpa Jove

El dia 14 és el dia de la Reina, però abans hi ha moltes activitats i, a la nit, la celebració de la segona edició de la Carpa Jove, enguany amb previsió de més assistència de públic: “Enguany, després de l’èxit de l’any passat, hem augmentat en un 30% de la seua capacitat, per facilitar una major presència de públic assistent” .

El dissabte a la nit se celebra el Ball de la Reina, Reina Infantil, Pubilles, Pubilletes, Hereus i Hereus Infantils, amb una nit enguany molt més intensa: “La novetat serà que no farem mitja part. Després del ball amb la prestigiosa orquestra Atalaia, amb repartiment de coquetes, entrarà en funcionament sense interrupció la Carpa Jove”, No poden faltar-hi els actes més tradicionals, amb l’Ofrena de Flors i Fruits, acompanyada pels Gaiters de l’Aguilot i la xaranga Sarabastall. En el dia de la patrona, la Mare de Déu de l’Oliva, hi haurà missa a la tarda i l’actuació de l’Orfeó Tortosí; i, a continuació, la processó, amb acompanyament de la Banda Municipal de Tortosa.

Abans, al matí, s’han previst actes per als més petits, que podran gaudir de castells inflables aquàtics i un  tobogan urbà d’aigua. S’han previst molts d’actes, que Enric Zaragoza creu que poden resultar molt atractius: “Es faran bastantes activitats populars, menjades, gimcanes, concurs de truites, xarangues, concursos, esports…, amb les quals crec que podrà gaudir la gent de totes les edats”. 

La cloenda de les Festes Majors serà la nit del dia 16 de setembre,  amb focs d’artifici i sopar: “Dins del nostre pressupost hem preparat un  atractiu castell de focs d’artifici a la plaça de l’Església i acabarem amb el tradicional sopar fred amb música perquè pugue ballar la gent de totes les edats”.

Un altre dels al·licients d’aquest sopar fred serà que en el seu decurs  es farà l’entrega de premis de carrers engalanats durant els dies de festa i els nombrosos concursos que s’hauran celebrat durant els dos caps de setmana.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 7 =

Últimes notícies