HomeEsportsAina Cid estarà en la lluita pels metalls al Mundial absolut de...

Aina Cid estarà en la lluita pels metalls al Mundial absolut de Rem

Aina Cid (CN Amposta) i Anna Boada (CR Olímpic de Barcelona), estaran a la lluita pels metalls, en aconseguir la classificació per a la final amb el dos sense timoner, del Mundial Absolut de Rem que es disputa a la ciutat búlgara de Plovdiv. La parella representant de la selecció espanyola intentarà millorar el quint lloc aconseguit en la passada edició a Sarasota (Estats Units).

En la seua sèrie de semifinals van ocupar la tercera posició, amb un temps de 7:15:300, en dura pugna pel triomf amb Irlanda, 7: 14: 670, que es va imposar en la regata, i Itàlia, 7:14:990, que va ser segona. A continuació van entrar les embarcacions dels Estats Units, Gran Bretanya i Rússia. També seran a la final de dissabte, a les 10.30 h, les embarcacions de Canadà, Nova Zelanda i la Xina, les tres primeres classificades, per este ordre, de l’altra semifinal.

Aina i Anna ha arribat a la final després de completar una fase inicial molt positiva. A la tercera sèrie del dos sense timoner, van finalitzar en segona posició, amb un temps de 7: 15: 710, tan sols superades per Canadà, i així aconseguien la classificació directa per a les semifinals.

En la final, les favorites són les representatns del Canadà, Caileigh Filmer i Hillary Janssens, juntament amb l’embarcació de Nova Zelanda, formada per Grace Prendergast i Kerri Gowler. i les britàniques Rowan Mc Kelllar i Harriet Taylor. Els bots d’Irlanda, Itàlia i els de les catalanes sortiran amb l’objectiu de donar la sorpresa.

Enric Alguero
Enric Alguero
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 53 = 57

Últimes notícies