Aina Cid estarà en la lluita pels metalls al Mundial absolut de Rem

El tortosí Xavi Vela, representant de la selecció brasilera, no va poder aconseguir el mateix objectiu en la mateixa modalitat d’un pes superior

Esports

Aina Cid i Anna Boada, en una de les actuacions al Mundial de Plovdiv.
Aina Cid i Anna Boada, en una de les actuacions al Mundial de Plovdiv.

Aina Cid (CN Amposta) i Anna Boada (CR Olímpic de Barcelona), estaran a la lluita pels metalls, en aconseguir la classificació per a la final amb el dos sense timoner, del Mundial Absolut de Rem que es disputa a la ciutat búlgara de Plovdiv. La parella representant de la selecció espanyola intentarà millorar el quint lloc aconseguit en la passada edició a Sarasota (Estats Units).


En la seua sèrie de semifinals van ocupar la tercera posició, amb un temps de 7:15:300, en dura pugna pel triomf amb Irlanda, 7: 14: 670, que es va imposar en la regata, i Itàlia, 7:14:990, que va ser segona. A continuació van entrar les embarcacions dels Estats Units, Gran Bretanya i Rússia. També seran a la final de dissabte, a les 10.30 h, les embarcacions de Canadà, Nova Zelanda i la Xina, les tres primeres classificades, per este ordre, de l'altra semifinal.


Aina i Anna ha arribat a la final després de completar una fase inicial molt positiva. A la tercera sèrie del dos sense timoner, van finalitzar en segona posició, amb un temps de 7: 15: 710, tan sols superades per Canadà, i així aconseguien la classificació directa per a les semifinals.


En la final, les favorites són les representatns del Canadà, Caileigh Filmer i Hillary Janssens, juntament amb l’embarcació de Nova Zelanda, formada per Grace Prendergast i Kerri Gowler. i les britàniques Rowan Mc Kelllar i Harriet Taylor. Els bots d’Irlanda, Itàlia i els de les catalanes sortiran amb l’objectiu de donar la sorpresa.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article