Comencen les XXVII Jornades del polp i l’arròs a la Ràpita

Des d’este divendres 14 de setembre fins al pròxim 7 d’octubre

Terres de l'Ebre

Comencen les XXVII Jornades del polp i l’arròs a la Ràpita
Comencen les XXVII Jornades del polp i l’arròs a la Ràpita

Coincidint amb la sega de l’arròs i la tornada de la veda dels mariners, l’Ajuntament de la Ràpita ha organitzat unes jornades gastronòmiques amb dos productes estrella del territori ebrenc. Així doncs, des d’este divendres 14 de setembre fins al pròxim 7 d’octubre, 16 restaurants de la Ràpita s’han sumat a les vint-i-setenes Jornades Gastronòmiques del polp i l’arròs del municipi. Segons l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, “la unió i la perseverança dels restauradors a l’hora de tractar i presentar una àmplia oferta basada en dos productes tan autòctons de la badia dels Alfacs i el delta de l’Ebre, com són el polp i l’arròs, han permès mantenir estes jornades al llarg de gairebé trenta anys, i amb un nivell de qualitat excel·lent”. 


Després de la veda, les captures de polp han assolit un volum molt considerable, cosa que garantix un bon abastiment de producte per a elaborar els menús, ja que durant els sis primers dies s’han pescat fins a 16 tones de polp roquer, que s’està pagant a un preu mitjà de 9 euros per quilo. 


Els preus per menú dels setze restaurants participants oscil·len entre els 30 i els 40 €. El consistori, a més, ha preparat una sèrie de paquets ‘gastronatura’ a partir de 83 euros, que inclouen el menú gastronòmic de les jornades, una nit d’allotjament i esmorzar, combinat amb alguna activitat en caiac, bicicleta o surf de rem, amb assegurança inclosa. Amb estos packs, l’Estació Nàutica de la Ràpita pretén atraure clients de fora del municipi.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article