HomeSocietatEl bus urbà d’Amposta serà gratuït del 17 al 22 de setembre

El bus urbà d’Amposta serà gratuït del 17 al 22 de setembre

Coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura, la ciutat d’Amposta oferirà l’autobús urbà de forma totalment gratuïta del 17 al 22 de setembre, per tal d’incitar a tots aquells que no fan servir este servei, a utilitzar-lo i veure les potencialitats que té l’ús del transport públic. A més, durant estos mateixos dies, la Policia Local d’Amposta realitzarà xarrades als col·legis de la localitat.

Però la major part d’activitats es concentraran el dissabte 22 de setembre. Durant el matí es tallarà el pont Penjant, on se situaran vuit bicicars cedits pel restaurant de la Casa de Fusta i hi haurà un circuit per a bicicletes. I a la tarda, al parc dels Xiribecs, s’hi ha preparat un espectacle teatral infantil, amb la presència de membres de la sèrie infantil La patrulla Canina, els bicicars i una xocolatada; a més, es repartiran cascos de bicicleta als alumnes que enguany cursen P-5.

Per a donar per acabada la setmana de la mobilitat a la ciutat d’Amposta, el consistori ha preparat una caminada conjunta amb els Amics del camí de Sant Jaume per al pròxim 29 de setembre pel camí de Sirga.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 5 =

Últimes notícies