HomeSocietatLa fira d'ocupació és durà a terme aquest dijous 20 de setembre...

La fira d’ocupació és durà a terme aquest dijous 20 de setembre a l’auditori municipal d’Amposta

La finalitat principal serà promoure els canals de comunicació entre les empreses i els joves demandants d’ocupació. Donant visibilitat als joves en recerca activa d’ocupació. Oferint en un sol espai els recursos i les eines per millorar l’ocupabilitat. Impulsar altres alternatives de recerca de feina. I impulsar i mostrar l’emprenedoria com una altra forma de treballar.

La fira d’occupació, es realitzarà a l’Auditori Municipal d’Amposta el proper 20 de setembre de 10 a 16 h., és totalment gratuïta. Comptarà amb una representació de 25 empreses del territori, que ja han confirmat presencia amb estand propi. Diferents tallers com el d’elaborar el teu currículum en vídeo, com preparar un Elevator Pich, o l‘espectacular taller impartit per la Maria Batet “Embolica’t pel teu futur”, ponències i el Networking final completaran aquesta jornada.

Poder aprofitar les sinergies que podem establir amb altres entitats com ha estat aquesta Fira d’ocupació, ens pot ajudar en matèria d’ocupabilitat en este sector de joves, per que puguin trobar feina i aconseguir arrelar-los al territori i que no marxin. Es una obligació de les institucions, el continuar treballant en aquest sentit per que no tinguéssim aquesta fuita de talent, i baixada demogràfica en este col·lectiu d’edat. Han estat alguns del temes comentats per l’alcalde d’Amposta Adam Tomàs.

 

Més informació sobre aquesta activitat la podeu consultar-la a la web de la Cambra http://cambratortosa.com/ca/altres-serveis/fira-docupacio-amposta-20-setembre-2018 o adreçar-vos directament a la Cambra trucant al 977 44 15 37 i preguntar per Eva Montagut.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 2 =

Últimes notícies