HomeCulturaTivissa serà l’escenari del nou curtmetratge de la directora catalana Carla Simón

Tivissa serà l’escenari del nou curtmetratge de la directora catalana Carla Simón

Tivissa és un poble de pel·lícula. El municipi ha acollit esta setmana el rodatge del nou treball de la directora catalana Carla Simón. Serà un curtmetratge que tractarà sobre la importància de la prevenció del contagi de la sida i la importància de detectar-ho a temps.
L’equip de rodatge ha treballat al municipi entre dimarts i dijous i ha enregistrat diverses escenes en llocs com la plaça de la Baranova -on es va recrear una nit de Festa Major-, la piscina municipal, el pub Kempes, la farmàcia del poble o també en una perruqueria.
La directora Carla Simón -guanyadora del premi Goya 2018 com a millor directora novell per l’obra Estiu 1993- ha liderat un equip d’una vintena de persones i ha comptat amb la col·laboració dels veïns de Tivissa, que han fet de figurants.

El curtmetratge s’estrenarà el proper 1 de desembre, Dia Mundial de la Lluita contra la Sida, en un esdeveniment especial a Madrid. A més, també han començat les negociacions perquè el curtmetratge estiga disponible en alguna plataforma digital de cinema a la televisió.
Carla Simón assegura que ha escollit Tivissa entre més d’una vintena municipis perquè “és un poble amb personalitat pròpia”, i ha destacat la seua ubicació “dalt d’un turó, entre muntanyes” que en fan “un paisatge esplèndid”. A més, disposava de tots els elements que havia de gravar, com una gran plaça, un bar de nit, piscines, una perruqueria i una farmàcia. “Vam veure molts municipis i en veure la plaça de la Baranova vam pensar que ens havíem de quedar aquí”, confessa Clara Simón.

En este sentit, l’alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, ha assegurat que “és tot un privilegi” que Tivissa puga ser l’escenari d’un curtmetratge dirigit per Carla Simón. I ha afegit que “servirà com una eina perquè la gent d’arreu conega Tivissa, el seu paisatge, els seus espais i el seu entorn”. Per això, des de l’Ajuntament han col·laborat amb l’equip de gravació, cedint espais públics i equipaments per a poder gravar les principals escenes.

Des de la producció ja s’ha avançat que, a finals d’any, el curtmetratge també es presentarà a Tivissa davant dels veïns.

L’equip de gravació es desplaçarà este cap de setmana a Tarragona, on enregistrarà algunes seqüències que també figuraran al film.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 1 =

Últimes notícies