HomeEsportsFelipe torna a l’Amposta després de pagar 600 euros a la Rapitenca...

Felipe torna a l’Amposta després de pagar 600 euros a la Rapitenca per a aconseguir la baixa

Després de gairebé dos setmanes, divendres acabava resolent-se la problemàtica entre el jugador Felipe Guapacha i la UE Rapitenca, després que este primer demanés la baixa federativa una vegada acabat el primer partit de lliga per tal de poder tornar al CF Amposta, on va jugar la temporada passada. Segons ha manifestat el mateix jugador “després de tota la pretemporada i del primer partit de lliga vaig veure que em seria complicat tenir la confiança de l’entrenador a causa de la gran competència que hi ha a la Rapitenca, i vaig decidir demanar la baixa”.

Davant esta situació, el club rapitenc va remetre’s a un document de compromís que els jugadors signen en el moment de l’acord amb el club, en què, entre d’altres punts, n’hi ha un referent a la resolució de situacions com l’actual. El president de la UE Rapitenca, Hernán Subirats, ha aclarit que “no era un tema per cap problema entre clubs, sinó una situació que s’havia de resoldre entre el jugador i la Rapitenca, i finalment vam asseure’ns a parlar i vam arribar a un acord negociant les condicions del document signat quan el jugador va comprometre’s amb nosaltres”.

Felipe ha aclarit que ha hagut de “pagar 600 euros per a obtenir la baixa”, una xifra sobre la qual la Rapitenca no s’ha manifestat, i ha aclarit que “el jugador va rebre la baixa en el mateix moment en què va complir amb les condicions acordades”. El jugador ja va poder debutar amb l’Amposta diumenge al camp de la Sénia.

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 1 =

Últimes notícies