HomeTurismeAmposta celebrarà el Dia Mundial del Turisme amb una jornada d’experiències...

Amposta celebrarà el Dia Mundial del Turisme amb una jornada d’experiències culturals

L’Auditori Municipal d’Amposta acollirà el pròxim divendres, 27 de setembre, la jornada Experiències Culturals Turístiques de les Terres de l’Ebre, amb motiu del Dia Mundial del Turisme. L’acte està organitzat per l’oficina de Turisme d’Amposta; i enguany, coincidint que és l’Any del Turisme Cultural, s’hi realitzarà una jornada en què entitats i empreses públiques i privades explicaran la seua experiència en la gestió de les activitats i equipaments turístics culturals de les Terres de l’Ebre. La jornada serà presentada i moderada pel periodista Oriol Gracià.

La jornada començarà amb un bloc dedicat a les festes de recreació històrica i comptarà amb la participació de representants de la Festa Medieval de Montblanc, la Festa del Mercat a la plaça d’Amposta, la Festa del Renaixement de Tortosa, Orígens de la Ràpita, la Móra Morisca de Móra d’Ebre, el festival Tyrika d’Alcanar i de membres de l’Associació lo Riu de Miravet. També hi prendran part empreses especialitzades en turisme cultural, que hi explicaran la seua experiència. Hi seran Terra Enllà, La Jueva de Tortosa, Conficon Turisme Tradicions i el Celler Modernista de Gandesa.

També hi haurà un bloc dedicat a la gestió dels centres d’interpretació i museus, amb la participació de Pepa Subirats del Centre Desenvolupament Rural – Museu de la Pauma de Mas de Barberans; Àlex Farnós, director del Museu de les Terres de l’Ebre; Agustí Vericat, del Centre d’Interpretació d’Art Rupestre Abrics de l’Ermita d’Ulldecona; i David Tormo, del Centre d’Interpretació de la Batalla de l’Ebre.

Finalment hi haurà un bloc d’artesania en què participaran la fira de la Terrissa de la Galera, les catifes de flors de l’Ametlla de Mar i Freginarts de Freginals.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 50 = 54

Últimes notícies