HomeCulturaLa Biblioteca d’Amposta estrena un festival de literatura infantil

La Biblioteca d’Amposta estrena un festival de literatura infantil

La plaça del Castell d’Amposta esdevindrà el pròxim dissabte, 29 de setembre, una gran àrea de pícnic. Serà, però, un pícnic de contes, en el marc de Petits! Grans! Llibres!, el primer Festival de Literatura infantil en família. El certamen busca estimular la lectura a partir de l’anomenada “educació 360”. “Pensem que només podem llegir o introduir la literatura a les escoles o la biblioteca. Però, no. La literatura i el plaer de llegir s’ha de treballar des de casa, i també ho podem fer com a ciutat” ha explicat la regidora de Cultura d’Amposta, Inés Martí.

Este festival és una iniciativa de la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó, la Regidoria de Cultura i l’Institut de la Infància. Hi haurà una zona chill out per a llegir, però també espais temàtics, un atelier amb disfresses, que aproparà els clàssics de la literatura infantil, una zona per a infants de 0 a 3 anys i un taller de jardineria. Diferents activitats i propostes adreçades a fer que  els adults acompanyen els infants en la lectura i a fer que “esta experiència d’apropament a la lectura siga una experiència de gaudi que després els infants es puguen emportar cap a casa”, ha explicat Maria Barberà, bibliotecària d’Amposta.

Paral·lelament, i durant el matí, al festival s’hi ha organitzat una jornada professional dirigida a mestres, educadors, bibliotecaris i famílies. El preu de la inscripció són 5 euros i hi prendran part la directora de l’Institut de la Infància, Verònica Bronstein, i el mestre i referent en biblioteca escolar, Jaume Centelles. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 57 = 64

Últimes notícies