HomeEsportsJeremy Alcoba va finalitzar la prova del mundial al circuit de Motorland

Jeremy Alcoba va finalitzar la prova del mundial al circuit de Motorland

remy Alcoba va poder acomplir a Alcanyís el somni de participar en una carrera del Mundial de motociclisme. El pilot jesusenc de 17 anys havia debutat al circuit de Jerez, però una caiguda a la primera volta li va impedir poder competir en la primera de les proves, en què havia estat escollit per a prendre-hi part com a convidat.

 
Al circuit de Motorland, va finalitzar vint-i-setè en el Warm Up i, quan es va donar la sortida, el pilot del Júnior Team Estrella Galícia 0,0 va recuperar quatre posicions durant la primera volta, però es va veure clarament perjudicat en el seu pla de lluitar per posicions de punts quan va rebre una penalització per superar el límit de la pista. Inassequible al desànim, va seguir donant-ho tot per a finalitzar la carrera en vint-i-tresena posició.

Al final estava satisfet, i reconeixia que l’experiència pot resultar molt positiva per al futur “l’objectiu era acabar la carrera i guanyar experiència; i ho hem aconseguit. Al principi pensava que podria fins i tot aconseguir algun punt. Després, em va costar seguir els rivals i frenava al final de la recta, el lloc on més he patit. Al final, estic content perquè crec que hem fet una bona feina durant tot el cap de setmana i també és bo de saber que podem millorar més encara. De cara al FIM CEV Repsol, crec que esta experiència també ens anirà molt bé”.

O.M.J
O.M.J
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

47 + = 50

Últimes notícies