HomeEsportsCol·loquen la primera pedra del nou pavelló poliesportiu de l'EMD de Jesús

Col·loquen la primera pedra del nou pavelló poliesportiu de l’EMD de Jesús

Dijous 4 d’octubre, festivitat de Sant Francesc patró del poble de Jesús, ha tingut lloc l’acte simbòlic de col·locació de la primera pedra del nou pavelló poliesportiu que s’està construint a la zona d’equipaments situada entre la carretera de Jesús a Roquetes. L’acte ha estat presidit per l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, l’alcalde de Jesús, Victor Ferrando, i la representant territorial de l’Esport de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Cinta Espuny.

Es tracta d’un equipament que vol cobrir les mancances sorgides de les activitats lúdiques, culturals i esportives que es fan durant l’any. El projecte ha estat  encarregat a l’arquitecte jesusenc Marc Ferrando Torrubiano. La ubicació del nou edifici és al costat de les piscines i les pistes de pàdel, per tal de construir tot un complex esportiu que done servei a les necessitats de la població. Com han explicat des de l’EMD d’aquesta manera “s’aprofita així l’espai lliure que ara hi ha i entre l’equipament a construir (pavelló) i l’equipament ja construït (piscines i pàdel) quedarà una zona per col•locar-hi, en un futur,altres pistes exteriors”.

La proximitat amb l’Institut Escola Daniel Mangrané serà també un benefici sumat a l’edifici, ja que el centre en podrà ser usuari. Amb una superfície de 1967,71m2 i un cost total aproximat d’un milió i mig d’euros, el pavelló s’ha concebut tenint en compte les directrius del Consell Català de l’Esport i de la Generalitat de Catalunya. Estarà format per dos cossos: el principal per a la pista poliesportiva, amb zona d’espectadors, i el secundari, adjunt al principal però de menys altura, amb la zona de vestidors. La primera fase d’execució contempla la construcció de l’espai esportiu homologat, el vestíbul, dos vestidors i un vestidor d’àrbitres, i la segona fase muntarà el paviment esportiu i dos vestidors més que faran falta per tenir activitat simultània a les dues meitats de pista.

La instal.lació podria entrar en funcionament durant el primer trimestre de l’any 2019.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 50 = 53

Últimes notícies