HomeSocietatEl xef Jeroni Castell apadrina la segona ruta de tapes de Deltebre,...

El xef Jeroni Castell apadrina la segona ruta de tapes de Deltebre, que compta amb 11 establiments participants

Entre el 5 i el 21 d’octubre se celebra a Deltebre la ruta de tapes Volta i tapa’t en la qual participen 11 bars i restaurants de la població que serviran tapes més beguda a un preu de 3,5 euros. Esta segona edició de la ruta de tapes ha estat apadrinada pel xef guardonat amb una Estrella Michelin, Jeroni Castell.

Els restaurants participants en esta edició són: Sushi MC amb una hamburguesa de tonyina; Cafè Clàssic amb un Ajoblanco; Delta Hotel amb un Fals Maki de Cranc Blau; Casa Nicanor amb una amanida cèsar; Lo Carrilet amb patates braves farcides; Hotel Rull amb una broqueta de llagostins i bacó; Restaurant Geno’s amb una ostra en escabetx; Embarcador XXI amb un còctel de vermut, taronja i olives farcides; Mercat Municipal de la Cava (Intercarns i la Botiga de l’Ebre) amb baldana, “rebujón” de puré de patata i allioli; Tasca 3 Cantons amb una llauna de tellerines al moment; i, finalment, la Tasca 20 de maig amb bunyols de bacallà amb romesco.

La presentació de la ruta de tapes es va fer este passat dimecres dia 3 d’octubre al mercat municipal de la Cava. Jeroni Castell va aplaudir la iniciativa i va assegurar que “amb accions com estes ajudem que la gastronomia del delta de l’Ebre marque perfil propi i se seguisca fent camí per a consolidar la gastronomia com a motor important per al territori”. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, va destacar la col·laboració i participació de tots els establiments i va recordar la implicació del govern municipal a l’hora de “promocionar el producte i la cuina local de qualitat” i va posar com a exemple l’impuls de la fira gastronòmica Mescla.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 35 = 37

Últimes notícies