HomeOpinióERC “obre una nova etapa” al Ple de Deltebre amb la incorporació...

ERC “obre una nova etapa” al Ple de Deltebre amb la incorporació com a regidora de Vanesa Callau

 

Esquerra Republicana de Catalunya torna a tindre veu al Ple de l’Ajuntament de Deltebre. En el ple ordinari del mes d’octubre, celebrat el dimarts dia 9, va prendre possessió de l’acta de regidora l’actual presidenta de la secció local d’Esquerra, Vanesa Callau.

El grup municipal republicà es va quedar sense representació després de l’expulsió del regidor Carlos Aliau (que ara ha passat a ser regidor no adscrit) i de la renúncia per jubilació de l’exalcalde, Gervasi Aspa. Vanesa Callau va comparèixer en roda de premsa el dilluns dia 8 i va assegurar que Esquerra “obre una nova etapa” a l’Ajuntament de Deltebre on arriba per a fer una “oposició constructiva, però també exigent i crítica” amb el govern del PDeCAT.

Callau va reconèixer “no compartir la forma de treballar de l’anterior grup municipal”, liderat per Aspa, i que durant molts mesos ha funcionat al marge de la secció local del partit.

La nova regidora va lamentar que la seua presa de possessió s’haja demorat gairebé tres mesos i va acusar el govern municipal de manca de voluntat en agilitzar els tràmits perquè ERC disposés de veu al plenari.  “Semblava impossible però ja soc aquí i hem vingut per a quedar-mos”, va ironitzar Callau.

En esta nova etapa del grup municipal, ERC “donarà veu al nou projecte polític que hem construït amb Més Deltebre i que concorrerà a les pròximes municipals”, va insistir la republicana.

Daniel Arasa
Daniel Arasa
Periodista i professor de periodisme (jubilat)
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 3 =

Últimes notícies