HomeEsportsHomenatge pòstum a Miguel Alós Domènech en la inauguració de l’exposició de...

Homenatge pòstum a Miguel Alós Domènech en la inauguració de l’exposició de la Penya Valencianista en el seu 15è aniversari

La biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa va donar el tret de sortida a l’exposició itinerant “Els nostres Ídols: Claramunt” amb la presència del gran protagonista d’esta, Pepe Claramunt. Amb el mític jugador de Puçol van ser-hi altres grans de la història del València CF com Juan Cruz Sol, David Albelda, Darío Felman, Miguel Ángel i Robert Fernández, este últim que dona nom a la penya Terres de l’Ebre.

L’exposició, dedicada al gran capità del València CF i de la selecció espanyola de la dècada dels 70, està composta d’objectes personals i fotografies que recorren la vida del magnífic jugador valencià i es prolongarà en el temps fins al pròxim dos de novembre. A més, l’acte va permetre homenatjar també a Miguel Alós Domenech, jugador del València-Mestalla durant la temporada 60/61 que va fer entrega d’un regal als seus nets. A més, també van acudir convidades les penyes Els Calavera i PV Facebook.

 

Miquel Alós fill, amb Pepe Claramunt, protagonista de l’exposició

D’esta manera, les penyes valencianistes donen continuïtat, fins i tot fora de la Comunitat Valenciana, a un projecte del departament de patrimoni de la Fundació del València CF, que es va iniciar fa uns anys amb l’exposició d’Antonio Puchades. La Penya Valencianista Robert Fernández de les Terres de l’Ebre va celebrar a més a més el quinzè aniversari de la seua fundació.

Dolors Queralt
Dolors Queralt
Directora de l’Institut Escola Daniel Mangrané
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 26 = 30

Últimes notícies