HomeSense categoriaUn nou aparcament en superfície, a Quatre Camins

Un nou aparcament en superfície, a Quatre Camins

Els veïns de Quatre Camins, i en general l’accés a Tortosa des del nord de l’Eix de l’Ebre, disposaran abans de finals d’any d’un nou aparcament en superfície amb 103 places, just al darrere de l’antiga fàbrica d’Indo. Les obres ja fa alguns dies que han començat i l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé (PDeCAT), preveu que en un mes i escaig estiguen acabades.

Roigé va explicar este dimecres que l’obra, que costarà uns 80.000 euros, aprofundix en l’estratègia “d’ordenació de la ciutat” i de creació d’aparcaments que bé poden funcionar com a dissuasoris a l’entrada del nucli principal de Tortosa o bé vindrien a resoldre problemes concrets de mobilitat, com és el cas: el president de l’Associació de Veïns de Ferreries, Joan Carles Bonfill, va admetre que feia “molts anys” (tot i que la demanda no l’havien fet transcendir públicament) que els veïns de Quatre Camins reclamaven una zona d’aparcament que, al seu torn, evitarà que molts veïns de les cases unifamiliars o de la zona en general deixen el cotxe damunt de les voreres. Això també hauria provocat, segons Bonfill mateix, el deteriorament de la xarxa de voreres de l’àmbit. Per a començar, l’alcaldessa va explicar que l’obra del nou aparcament inclou una nova vorera al carrer Ramon Llull, perpendicular a l’avinguda dels Ports que unix Tortosa i Roquetes.

El regidor del barri de Ferreries i primer tinent d’alcalde, Josep Felip Monclús, va avisar que tan aviat com el nou aparcament estiga habilitat, es demanarà als veïns que deixen d’estacionar a les voreres.

L’obra està situada dins del Pla parcial camí de Roquetes, pendent de desenvolupar. L’equip de govern (PDeCAT i ERC) ha aprofitat, però, que hi havia uns terrenys que són propietat de l’Ajuntament per a fer-hi esta actuació sense haver d’esperar que els propietaris del Pla parcial en facen el desplegament urbanístic. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 1 =

Últimes notícies