HomeEsportsPodi mundial del CP l’Aldea

Podi mundial del CP l’Aldea

El Club Patí l’Aldea va sumar un nou èxit internacional, va complir amb els pronòstics que el situaven entre els favorits en la competició de Grups Xou petits. La seua brillant i meritòria actuació li va permetre penjar-se la medalla de bronze al Campionat del Món, júnior i sènior, que es disputa durant la primera quinzena d’octubre a la localitat francesa de Mouilleron-le-Captif.

La coreografia de Manel Villarroya, Dona’m va obtenir una puntuació final de 124,200, que li va permetre pujar al tercer graó del podi, només superada pels grups italians Leonardo da Vinci del Roma Roller Team, amb 131,600, que es va emportar la medalla d’or, i Lo ho vinto, del Divisió, que va obtenir la plata amb 127,500.

Bona actuació dels dos restants representants de la selecció espanyola, en quarta plaça per a Rat lab del Maçanet amb 125,100 punts, i setena per a les gallegues del CPA Gondomar amb Alice files, 118,800. En cinquena i sisena posició, respectivament, es van classificar el conjunt brasiler del Club Regates Saldanha Basc de Gamma amb Ali, 122,300 i l’italià Dejavu amb We are the dreamweavers, 118,800 per davant de grups representants d’Argentina, França, Holanda, Brasil i Taipei.

La medalla de bronze al Mundial de França suposa la culminació d’una temporada brillant en què també han aconseguit el títol al Campionat Territorial d’Espanya i la medalla de plata al Campionat d’Europa, amb el gran treball i esforç d’un grup amb Manel 
Villarroya al capdavant i Zaida Ardit, Lara Serrano, Cristina Llaó, Laura Armenteros, Júlia Marco, Sara Milian, Gemma Margarit, Júlia Ventura, Albert Rovira, Laura Chavarria i Gemma López.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 73 = 76

Últimes notícies