HomeEsportsEl CN Amposta amb més de cent remers

El CN Amposta amb més de cent remers

Amb la tradicional Festa del Rem, que va arribar a la seua catorzena edició, el Club Nàutic Amposta va encetar una nova temporada, en la qual afrontarà el repte d’intentar, almenys, igualar els èxits que ha assolit en els darrers anys. 

L’acte es va celebrar el passat dissabte. Va començar a primera hora del matí amb regates entre els remers del club, i enguany una xarrada del fisioterapeuta Xavier Sospedra. Després, com és habitual, va tindre lloc el dinar, amb unes 220 persones, i el reconeixement als destacats de la temporada anterior.

L’entitat compta en l’actualitat amb 110 remers, xifra que s’ha incrementat sobretot en les categories inferiors, i que inclou 5 remers, 4 noies i 1 noi a Banyoles, compaginant els estudis de grau superior a la UDG i l’entrenament. David Morales seguix sent el director tècnic, l’entrenador responsable, ajudat pels tècnics Ariel Ramírez, Laura Roso, Albert Barrera i Ximo Valls.

Els principals reptes del club per a esta temporada seran sobretot competir a molt alt nivell en el Campionat de Catalunya. Banyoles porta dominant els últims cinc anys i intentaran trencar esta ratxa. A nivell internacional, el club s’ha marcat com a objectiu tornar a participar en una regata internacional com la de Libourne. Una de les novetats més destacades és la creació d’una plataforma amb el nom “Amposta rema”, que té com a objectiu l’increment de la massa social del club, una iniciativa d’un grup de remers del club, a la qual s’espera que es puga afegir més gent.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

63 + = 69

Últimes notícies