HomeEsportsExperiència positiva de Jeremy Alcoba a la prova del Gran Premi de...

Experiència positiva de Jeremy Alcoba a la prova del Gran Premi de Tailàndia

Jeremy Alcoba va disputar en substitució del lesionat Aron el Gran Premi de Tailàndia, al circuit de Buriram. El pilot jesusenc de l’Estrella Galícia 0,0 va acabar la prova sumant una valuosa experiència per al FIM CEV Repsol. La cursa va estar marcada per una alta temperatura a pista i moltes caigudes.

Jeremy va partir penúltim en la graella i va recuperar terreny en les primeres voltes per a rodar vint-i-tresè en el seu duel particular amb Stefano Nepa, encara que sense possibilitat de contactar amb els pilots que rodaven per davant. Amb el pas de les voltes i l’exclusió d’altres pilots va escalar posicions en la classificació per finalment creuar línia de meta en divuitena posició.

Tot i no haver puntuat, la participació d’Alcoba al GP de Tailàndia ha suposat una valuosa experiència per al futur del pilot jesusenc a Repsol, “he après molt i crec que això m’ajudarà a depurar i millorar la meua forma d’afrontar les carreres”, i afegia “era un circuit nou i tots els pilots començàvem des de zero. A l’FP3 estàvem a un sol segon dels més ràpids. Al classificatori no ens van sortir les coses com esperàvem. En les primeres voltes era més a prop i crec que podíem haver progressat, però hi ha hagut una caiguda davant meu i he hagut de frenar molt per no veure-m’hi involucrat. Això ha estat principalment el que m’ha fet perdre el contacte amb el grup”.

La propera ronda del Mundial Júnior de Moto3 se celebrarà el 14 d’octubre al Circuit d’Albacete.

O.M.J
O.M.J
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 26 = 33

Últimes notícies