HomePolíticaUn miler de persones es concentren a les portes de la presó...

Un miler de persones es concentren a les portes de la presó del Mas d’Enric per donar escalf i reclamar la llibertat de l’expresidenta del parlament Carme Forcadell.

Centenars d’ebrencs han participat de l’acte on el coordinador de l’ANC a les Terres de l’Ebre, Manel Alves, el pare de Raül Romeva, i Josepa Ribera han explicat la seva experiència amb la reivindicació i el vincle que els uneix amb la Forcadell, Jordi Romeva ha remarcat que deixa la primera línia però no la lluita de base. També han actuat La Rondalla dels Ports, Pepet i Marieta i Cantaires de l’Ebre.

L’Assemblea Nacional Catalana de les Terres de l’Ebre, i altres entitats com Òmnium Cultural, Free Forcadell, l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana pels Drets Civils, han organitzat aquesta concentració a les portes del centre penitenciari del Mas d’Enric, al Catllar, on es troba la xertolina Carme Forcadell des del passat 23 de març, ja que fa més de 200 dies que està privada de llibertat

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 4 =

Últimes notícies