HomeSense categoriaLes idees, els valors, l'actitud i els diners seran els eixos del...

Les idees, els valors, l’actitud i els diners seran els eixos del Fòrum Amposta Empresa

Les idees, els valors, l’actitud i els diners són els quatre eixos sobre els quals s’estructura enguany el Fòrum Amposta Empresa (#FAME18). Aquesta setena edició de l’esdeveniment d’emprenedoria “més important de les Terres de l’Ebre” tindrà lloc el dijous 18 d’octubre a partir de les 16:30 hores a l’Auditori d’Amposta i comptarà amb tres experiències pràctiques i una xerrada. “L’objectiu és posar en comú experiències i idees d’èxit que siguin inspiradores per a tothom qui té inquietuds emprenedores”, explica l’alcalde i regidor de l’àrea de la regidoria d’Empresa i Promoció econòmica, Adam Tomàs. Organitzat des de l’àrea d’Amposta Empresa de l’Ajuntament d’Amposta, “el FAME és només una de les activitats que s’impulsen des d’esta àrea per afavorir un canvi de mentalitat i de manera de fer entre els emprenedors i el món empresarial”, en paraules de l’alcalde. 

Les tres experiències protagonistes del #FAME18 seran l’Imagine Challenge, surdecasa.cat i Aprenem. Quant a l’Imagine Challenge, s’explicarà com es poden generar idees que es poden convertir en negocis a través del Mètode Lombard, un mètode ideat per Imagine i testat i validat per empreses punteres com AUDI, Racc, Aigües de Barcelona, Lanjaron i moltes altres mes. “Al mes de març vam organitzar a Amposta un Big Challenge, basat amb aquest mètode, on 300 estudiants van estar generant idees i trobant solucions a problemes reals de la ciutat. L’equip guanyador, de l’INS Montsià ens explicaran en quina etapa del projecte es troben i ens l’explicaran en un minut el seu repte, també entrarem amb el Xavi Verdaguer per Skype perquè ens explique el perquè d’aquests Big Challenges”, diu la tècnica responsable de l’àrea d’Empresa, Lala Escrivà.

Quant a surtdecasa, explicaran la seua experiència i com s’ha anat consolidant en un sector especialitzat i digital, oferint un servei de proximitat i quilòmetre zero, a través d’uns valors molt concrets. Es tracta d’una empresa creada a les Terres de l’Ebre que s’ha acabat expandint per tot el territori català.

Pel que fa a Aprenem, és una experiència d’un jove ampostí, l’emprenedor Josep Roda que ha estat assessorat per Amposta Empresa.

La conferenciant mediàtica d’aquest any serà Mònica Mendoza, que impartirà la xerrada Actitud, valors i diners. Com fer que vagin de la mà. Mònica és una de les conferenciants més sol·licitades en temes d’estratègia comercial i vendes. És autora dels llibres Lo que NO te cuentan en los libros de ventas i Píndoles de Motivació per a Comercials i Emprenedors.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 57 = 59

Últimes notícies