HomeSense categoriaLa Sénia celebra els dies 20 i 21 d’octubre la X Fira...

La Sénia celebra els dies 20 i 21 d’octubre la X Fira d’Artesania de la Fusta i la VI Festa del Moble

El cap de setmana del 20 i 21 d’octubre la Sénia celebra la X Fira d’Artesania de la Fusta, considerada una de les fires monotemàtiques de la fusta més importants del país, i única a Catalunya, i la VI Festa del Moble.

 
Durant tot el cap de setmana, la totalitat de les botigues de mobles del municipi oferiran als visitants un outlet especial en el qual el públic podrà gaudir dels més de 20.000 metres quadrats d’exposicions. Al mateix temps podran trobar diferents activitats, com exposicions i demostracions d’oficis, jocs i tallers per a tota la família, demostració de treball al torn, exhibició de tall amb motoserra, inflables infantils, cercaviles, música, tallers de jota cantada i ballada, entre moltes més activitats programades, entre les quals destaca l’homenatge als artesans seniencs, que tindrà lloc després de l’acte d’inauguració previst per al dissabte a les 12 hores.

 
Un altre dels actes destacats serà la presentació dels projectes Els mobles són memòria, no els llenços, que tindrà com a escenari l’estand del Centre d’Estudis Seniencs, i al recinte firal el Fusta-cub, juguem i aprenem amb les fustes del món.

Un dels actes més tradicionals és l’arribada del rossegador, recreació històrica que començarà a l’Ajuntament acompanyada per la Banda de l’Escola de l’Agrupació Musical Senienca, i arribarà fins a l’entrada de la vila.

Com tots els anys tindrà lloc el lliurament del Premi a la Millor Peça Artesana 2018, valorada per un jurat i amb el patrocini de l’Ajuntament de la Sénia; el Premi a la Millor Peça Artesana Local 2018, per votació popular a l’estand de Turisme de la Sénia, i el del Premi Artesans 2018, per votació dels expositors.

A més, els dies 20 i 21 d’octubre la compra de mobles a la Sénia pot sortir gratis amb el sorteig de 6.000 euros entre les comandes, i com a novetat, enguany, amb les compres realitzades entre el 15 i 21 d’octubre cada botiga sortejarà un dinar per a 2 persones al restaurant Antic Molí. 

Article anterior
Article següent
Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 5 = 7

Últimes notícies