HomeSocietatBítem celebra la Fira de la Clementina amb la novetat d’un concurs...

Bítem celebra la Fira de la Clementina amb la novetat d’un concurs de pintura

Amb unes previsions bastant positives quant a la producció de la temporada de cítrics, l’EMD de Bítem organitza, els dies 19, 20 i 21 d’octubre, l’XI Fira de la Clementina de Bítem.

Les xifres han augmentat un 22,9% respecte a la temporada passada gràcies a la millora de les condicions meteorològiques. Segons l’informe presentat per la conselleria, la pluja d’agost i la de principi de setembre ha resultat beneficiosa, ja que a més de netejar l’arbratge i disminuir les plagues i malalties, han incrementat el calibre de la fruita i han reduït la necessitat de regs.

Amb estes esperançadores perspectives tindrà lloc esta nova edició de la Fira de Bítem, que presenta com a principal novetat el I Concurs de Pintura Ràpida “Bítem pinta”, al recinte firal, amb premis per als tres primers classificats de 500, 300 i 200 euros.

La inauguració de la Fira anirà a càrrec de Matilde Villarroya, directora general d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, i com és habitual la Fira tindrà dos importants vessants: un de més tècnic i l’altre festiu i lúdic.
Enguany, la Jornada tècnica del dissabte tractarà sobre el tema “L’art de saber alimentar-nos, de la ciència de la nutrició a l’art de l’alimentació”, a càrrec de Josep Maria Llorach Garcia, biòleg, geobiòleg, especialista en alimentació i medicina integrativa.

Entre les activitats programades destaca el concurs de pastissos elaborats amb clementina i el d’espremedors de suc de clementina, els tallers dels Castellers de Tortosa, amb exhibició inclosa al final, la Festa dels Tres Tombs amb benedicció dels cavalls i els tallers de manualitats per als més petits.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

65 + = 74

Últimes notícies