HomeSuccessosDescobertes quatre plantacions de marihuana soterrades a Tortosa, Amposta, Deltebre i la...

Descobertes quatre plantacions de marihuana soterrades a Tortosa, Amposta, Deltebre i la Ràpita

La Policia Nacional ha desmantellat quatre plantacions de marihuana que havien estat soterrades per a evitar la seua detecció. Les plantacions estaven situades en diferents indrets de Tortosa, Amposta, Deltebre i Sant Carles de la Ràpita i comptaven amb serveis d’electricitat, reg i ventilació i s’hi accedia a través d’un pesat porticó perfectament dissimulat sota terra. L’energia elèctrica necessària es prenia directament del comptador general de la companyia, amb el corresponent frau que això suposa per a la comercialitzadora.

La investigació policial va començar a principis de gener i l’operatiu ha permés detindre 8 persones, entre elles un expert jardiner que era el responsable de la producció de les plantacions per a les quals feien servir fitosanitaris que en maximitzaven la productivitat. Es tracta de persones que tenien una “alta qualificació a l’hora de tractar i distribuir la marihuana”, segons ha informat la Policia Nacional. Es dona el cas que, a més del jardiner, un altre dels detinguts era propietari d’un establiment Grow Shop a través del qual l’organització disposava de tota mena de material per a les plantacions, i també els permetia la comercialització de part de la droga cultivada.

En els quatre registres practicats es van decomissar 610 plantes de cànnabis, 1,5 kg de marihuana envasada i preparada per a la distribució, i material de reg, de ventilació, de climatització, a més de material elèctric i fitosanitaris. També es van intervindre dos vehicles utilitzats per al transport de la producció i nombrosa documentació.

Els detinguts són sis homes i dos dones als quals se’ls imputa diversos delictes contra la salut pública, frau de fluïd elèctric i pertinença a organització criminal. Quatre dels detinguts han ingressat a presó i la resta han quedat en llibertat amb càrrecs.

L’operatiu policial l’ha dut a terme la Brigada Local de la Policia Judicial de la comissaria de la Policia Nacional de Tortosa en col·laboració de la Policia Local de Tortosa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 8 =

Últimes notícies