HomeEsportsEdu Prades regna a Istanbul

Edu Prades regna a Istanbul

Edu Prades va aconseguir la victòria al Tour de Turquia en un emocionant i espectacular final de la sisena etapa que va acabar a Istanbul. El ciclista canareu, Prades, va entrar en segon lloc darrere de Sam Bennett (BOH). Gràcies a les bonificacions de temps que va obtenir va aconseguir el primer lloc de la classificació general. L’equip dirigit per Rubén Pérez va ser valent durant l’etapa i el seu coratge va ser recompensat. Edu Prades i el kazakh Aleksei Lutsenko (Astana) van finalitzar amb temps idèntic, 22 hores 26 minuts i 16 segons a la classificació general, i el desempat es va decidir a favor del canareu per la seua regularitat al sumar-se els llocs ocupats pels dos ciclistes en les sis etapes. Prades havia finalitzat les cinc primeres amb el mateix temps que el respectiu guanyador. En tercer i quart lloc es van classificar Nathan Haas (AUS/Katusha-Alpecin) i Diego Ulissi (ITA/UAE Emirates) a 4 segons, quint Fabio Felline (ITA/Trek-Segafredo) a 9 i sext Ruben Guerreiro (POR/Trek-Segafredo) a 10.

Este Tour de Turquia ha comptat amb nou equips del Mundial: Astana, Bahrain-Mérida, BMC Racing Team, Bora-Hansgrohe, QuickStep, Team Katusha-Alpecin, Team Sunweb, Trek-Segafredo i Emirates Emirates Team Emirates, així com deu equips de Professional Continental.

Mikel Aristi, Fernando Barceló, Ander Barrenetxea, Eduard Prades, Sergio Rodríguez, Enrique Sanz i Beñat Txoperena van ser els set ciclistes dirigits per Rubén Pérez que van formar part del conjunt basc Profesional Continental Euskadi Murias de Jon Odriozola.

 

Gran temporada d’Edu

Eduard Prades ha sumat el segon títol de la temporada després de la victòria al Tour de Noruega que li ha permès efectuar un espectacular ascens, i pujar 265 llocs al rànquing mundial, en el qual ocupa en l’actualitat la norantena posició. 
Edu Prades després de pujar al podi comentava les claus de la seua victòria: “Coneixia el final de l’etapa d’anys anteriors. Les bonificacions de temps van ser importants i vaig lluitar per la millor posició possible. La meua idea era atacar abans, però vaig haver d’esperar fins al final, però tot va ser perfecte. Hi havia perill de caigudes, i per sort no em van afectar. Guanyar era molt difícil per la presència de molts velocistes. Esta és una victòria increïble per a l’equip en una carrera del mundial”.

El Tour de Turquia ha estat l’última cursa d’Euskadi-Murias en una temporada impressionant amb deu victòries amb nou ciclistes i 36 punts de podi. La victòria d’Óscar Rodríguez a la Volta a Espanya i les victòries de Prades a Noruega i Turquia han estat fites històriques per a l’equip.

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 16 = 17

Últimes notícies