HomeSense categoriaTortosa acull el 40è Congrés del CSIT amb representants de 25 països

Tortosa acull el 40è Congrés del CSIT amb representants de 25 països

 

Representants de les delegacions de l’organització internacional CSIT World Sports Games es troben aquesta setmana a Tortosa en el 40è Congrés del CSIT, que es desenvolupa a Tortosa. Són un total de 140 persones de 25 països diferents que durant aquesta setmana es troben a l’Hotel Corona de Tortosa. És la trobada prèvia als World Sports Games, que es disputaran a Tortosa del 2 al 7 de juliol, organitzats per l’Ajuntament de Tortosa i la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC).

 

A aquest Congrés hi prenen part els membres del comitè executiu del CSIT, presidit per Bruno Molea; presidents, secretaris i membres de les comissions tècniques i grups de treball de totes les delegacions. Durant aquesta setmana es porten diverses dinàmiques internes del CSIT com, per exemple, l’actualització de les regulacions esportives de cada esport amb vista als WSG 2019 i té lloc l’assemblea general del CSIT. Tambè servirà per fer reunions amb l’equip organitzador dels jocs per planificar l’edició de l’any vinent.

 

Tortosa acollirà els WSG del 2 al 7 de juliol juntament amb altres subseus del territori com la Ràpita, Amposta, Deltebre, Móra d’Ebre i Gandesa.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

75 + = 77

Últimes notícies