HomeSense categoriaEs crea la nova associació “Jesús és Mou” per fomentar l’esport i...

Es crea la nova associació “Jesús és Mou” per fomentar l’esport i la solidaritat a l’EMD de Jesús

A l’EMD de Jesús s’ha creat recentment una nova associació amb el nom de “Jesús és Mou”, una entitat sense ànim de lucre, formada per tal de fomentar l’esport, la solidaritat i col·laborar en el teixit social del poble i de les Terres de l’Ebre en general. L’objectiu principal de l’Associació és continuar tota la feina que s’ha estat fent fins ara a Jesús i millorar la qualitat i el nombre d’esdeveniments esportius. A l’agenda s’han marcat continuar treballant amb l’organització de la cursa que forma part del circuit Running séries de les Terres de l’Ebre de 5/10 km, el qual és un de les motivacions principals del naixement de l’Associació. La cursa 5/10 km de Jesús està consolidada dins dels actes esportius de Jesús i mou un teixit social important. Els propis membres de “Jesús és Mou “ asseguren que “tot això no podria ser possible sense l’ajuda inestimable dels nostres col·laboradors, als quals donem les gràcies ja que la fan possible i contribueixen en un benefici social que sempre és positiu”.

Enguany, amb els beneficis que la cursa generi, contribuiran en abastir el poble de Jesús de desfibril·ladors externs. Actualment només es disposa d’interiors dins d’edificis públics, i pensen que és del tot necessari que es disposi d’externs: “És de vital importància, ja que en ser exterior, pot fer ús qualsevol persona, en qualsevol moment i en qualsevol situació. Al mateix temps hem engegat una iniciativa solidària per tal de recaptar fons per a la causa, la qual consisteix en la “polsera solidària”, aquesta es podrà obtenir el mateix dia de la cursa”.Tot i així, l’Associació “Jesús és Mou” no es frena aquí, i pretenem seguir fent créixer l’ànima solidària, que tant segons ells fa falta,” i que pugui permetre fer del nostre territori, un territori solidari i que es tinguin en compte les necessitats de tothom, per això els beneficis dels esdeveniments que s’organitzaran sempre es destinaran a ajudes d’aquests índole”.

La cursa 5/10 km de Jesús tindrà lloc el proper 11 de novembre de 2018 a les 10:00h, posteriorment, a les 11:30h tindran lloc les curses infantils, des de categoria patufet fins a categoria infantil. Un cop finalitzades les curses infantils es celebrarà l’acte d’entrega de trofeus i posteriorment l’Associació Jesús es Mou farà entrega a l’EMD de Jesús d’un desfibril·lador per poder ubicar a l’exterior.

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 27 = 30

Últimes notícies