HomeSense categoriaSis de les famílies desallotjades per l’ensorrament del carrer Montcada van tornar...

Sis de les famílies desallotjades per l’ensorrament del carrer Montcada van tornar a casa este dimecres

Sis de les nou famílies desallotjades el passat 14 d’octubre a Tortosa per l’ensorrament dels immobles situats als números 33 i 35 del carrer Montcada, han pogut tornar a casa esta setmana.

El dimecres, dia 24, deu dies després de l’esfondrament, els 23 veïns de l’edifici situat al número 37 del carrer Montcada ja van poder passar la nit a casa. La majoria d’estos veïns han estat en cases de familiars o amics, excepte un que ha estat allotjat pels serveis socials. 

Actualment encara queden tres famílies desallotjades. Es tracta de 5 persones que viuen als números 40, 44 i 46 del carrer Montcada, just davant de les cases ensorrades, i encara no hi poden accedir perquè no s’ha retirat tota la runa del carrer.

 

L’Ajuntament de Tortosa ha continuat esta setmana els treballs de desenrunament amb l’objectiu de poder obrir el carrer al més aviat possible. Segons han informat fonts municipals, a mesura que avancen els treballs de retirada de la runa, les famílies desallotjades podran tornar a les seues cases.

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 9 =

Últimes notícies