HomeEsportsAdam Raga torna a ressentir-se de la lesió al colze

Adam Raga torna a ressentir-se de la lesió al colze

Adam Raga no va competir el passat cap de setmana a la penúltima prova del Campionat d’Espanya de Trial (CET), a la localitat madrilenya de Becerril de la Serra, ja que se sotmetrà a una nova operació al colze, motiu pel qual ja es va perdre la primera cita del campionat.

El pilot d’Ulldecona haurà de guardar aproximadament un mes entre repòs i recuperació abans de posar-se novament als comandaments de la seua TRS. Serà llavors quan comence a preparar el primer gran repte de la temporada 2019, amb la participació al Campionat del Món X-Trial.

Raga se sotmetrà a una nova operació, com ja va fer a principis d’any, motiu pel qual es va perdre la primera cita del CET i no comptava amb opcions de disputar el títol.

Esta lesió, després de no poder puntuar en la primera prova, i de no competir en la penúltima de Becerril i la darrera que tindrà lloc a la població cordovesa de Peñarroya – Pueblonuevo, del Campionat d’Espanya a l’aire lliure, li impediran pujar al podi, com ha pujat habitualment moltes temporades.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 19 = 26

Últimes notícies