HomeEsportsMarc Alcoba, campió estatal de Superstock 600

Marc Alcoba, campió estatal de Superstock 600

Marc Alcoba s’ha proclamat campió d’Espanya de Velocitat en la categoria Superstock 600, després de mantenir la primera plaça de la classificació general, amb la qual arribava a l’última prova disputada al Circuit de Jerez-Angel Nieto. El pilot d’Alcanar, component de l’equip Andotrans Team Torrentó, ha finalitzat la competició al comandament de la seua Yamaha, amb un total de 124 punts, quatre més que Miquel Pons (H43 Team Talasur), mentre que David Sanchís (Graphenano Essy Race Team) ha ocupat la tercera plaça amb 116.

Després de la disputa de les proves en els circuits d’Albacete, Barcelona, Navarra, Motorland Aragó a Alcanyís, València i Jerez ha pogut imposar-se, tot i no haver puntuat en la primera prova d’Albacete, fonamentant el seu èxit amb les victòries a Barcelona, Navarra i València. Va ser precisament en l’anterior prova al circuit de Xest on va recuperar el lideratge, i va arribar a Jerez amb vuit punts d’avantatge sobre David Sanchís.

Després de la plujosa tanda d’entrenaments, Marc Alcoba va ocupar l’onzena posició a la graella de sortida de la primera cursa amb una pista humida, i va anar remuntant posicions per a acabar en una meritòria quarta plaça, que a més li va permetre consolidar el lideratge i deixar a 11 punts el segon classificat a la general. Les tres primeres posicions van ser per a Borja Quero (Emperador Racing Team), seguit dels pilots de l’H43 Team Talasur, el noruec Thomas Sigvartsen i Miquel Pons, que van ocupar la segona i tercera posició respectivament.

A la segona cursa, Lukas Tulovic (Team Wimu Yamaha CNS), Miquel Pons i una mica més enrere Javier Orellana es van disputar el triomf, però va ser finalment l’alemany qui va aconseguir l’objectiu després d’una bandera vermella a quatre voltes del final, per oli en pista. En este moment, li portava una minsa diferència de 512 mil·lèsimes a Miquel Pons, que va acabar segon en carrera, lloc que li va permetre adjudicar-se el subcampionat. Tercer calaix del podi per a Javier Orellana (Team Wimu Yamaha CNS). Marc Alcoba va córrer amb intel·ligència, controlant sempre la situació, per a acabar en una sisena plaça que resultava suficient per a proclamar-se de nou campió d’Espanya de Superstock 600.

“Arribàvem a l’últim cap de setmana de carreres amb l’objectiu molt clar de ser campions d’Espanya”, va dir Marc Alcoba. “Estos dies van ser els més durs d’esta temporada a causa de les variacions de les condicions meteorològiques, i el fet de sortir d’una posició no molt bona. Malgrat tot, sabíem que havíem de ser campions fos com fos i així ho vam afrontar, amb molt de coratge i actitud”. I va tindre paraules d’agraïment per als components de l’equip “gràcies sobretot a Ferran, que moralment m’ha ajudat moltíssim a aconseguir-ho i a l’equipàs de professionals que hi ha darrere. M’acomiado d’estos dos anys més que content i feliç, i tenint no un equip, sinó una família. No els puc estar més agraïts, han estat dos temporades meravelloses”.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

57 + = 58

Últimes notícies