HomeUrbanismeXavier Faura promet recórrer si cal a la justícia per a recuperar...

Xavier Faura promet recórrer si cal a la justícia per a recuperar els terrenys de Renfe a Tortosa

Unes 150 persones es van aplegar a la Cambra de Comerç de Tortosa, en el moment àlgid del temporal de llevant al Baix Ebre, per a assistir a l’acte oficial de presentació de Xavier Faura com a candidat a l’alcaldia de Tortosa per Esquerra Republicana – Tortosa Sí.

Abans de la seua intervenció, l’exregidor republicà, Lluís Martín Santos, va llegir una carta del president del partit empresonat, Oriol Junqueras, i el president del Parlament, Roger Torrent, va avalar Faura en el seu primer acte públic, traslladat per la pluja tot just a la sala que té el nom del seu germà Valentí, i acompanyat pel seu altre germà Antonio, històric del centre dreta tortosí.

També va rebre el suport de l’expresident del Parlament Ernest Benach i la plana major d’ERC a l’Ebre, així com dels actuals membres del grup municipal republicà, integrants del govern que encapçala el PDeCAT i a qui Faura va agrair la feina i va dir que comptava amb ells. Faura va presentar el lema Canviar per a millorar i algunes de les seues propostes. “Volem donar forma i sentit a la Tortosa republicana, omplir-la de contingut social, projectar-la en el present i en el futur”, va dir. En mobilitat, va parlar de redissenyar la circulació del centre, donant prioritat als vianants, i recuperar per a la ciutat d’una vegada, per la via “dialogada”, la via administrativa i si cal la via judicial, els terrenys de Renfe.

També va oferir mà estesa a l’oposició i transparència a la ciutadania a l’estil de les assemblees obertes per a retre comptes de l’alcalde republicà d’Amposta.

Al seu torn, Roger Torrent va incidir en la necessitat d’eixamplar la base electoral, a nivell local i nacional, per a fer possible el desplegament efectiu de la República: “Hem de sortir del pinyol i anar a les fronteres electorals”, va expressar

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

67 + = 73

Últimes notícies