HomeSense categoriaLa Ràpita es prepara per a una nova edició de la ...

La Ràpita es prepara per a una nova edició de la Diada del Llagostí i de les Jornades Gastronòmiques

L’Espai gastronòmic del Mercat municipal de la Ràpita va ser l’escenari de la presentació de les setzenes jornades gastronòmiques i la Diada del Llagostí previstes a la Ràpita al mes de novembre. 

El dissabte dia 10 se celebrarà la Diada del Llagostí al pavelló firal, en la qual tretze restaurants i establiments rapitencs oferiran la tradicional degustació de tapa de llagostí més beguda al preu de 5 euros.

 

Can Batiste, Casa Ramón Marinés, L’Àncora, Llansola 1921, Noves Algues, Ventall Freddy, Miami Mar, Mar i Luz, L’Alberg, Albert Guzman, Musclarium, L’avi Agustí i la Confraria de Pescadors oferiran al públic d’esta diada tapes elaborades amb el producte estrella de la gastronomia rapitenca que, en esta època de l’any, es troba en el moment àlgid de captures, com confirmava, Joan Balagué, secretari de la Confraria de Pescadors Verge del Carme: “portem capturades 37 tones de llagostins. És una bona temporada perquè en tot l’any passat  se’n van agafar 35 tones, i encara falten els dos mesos, que solen ser els millors per a captures”. 

Algunes de les tapes que els assistents a la Diada podran tastar són llagostins a la marinera, saltats amb porro i xampinyons, a la taronja, pizza de carxofa i llagostins o llagostí crocant. 

A més de la Diada del Llagostí, els restaurants rapitencs oferiran del 10 de novembre al 9 de desembre un seguit de menús especials, amb preus entre els 35 i 40 euros, en què es podran degustar diferents textures i maneres de cuinar este producte.

Menús amb llagostí que inclouran carpaccio, carxofa farcida, arròs melós, llagostins cuits al vapor o a la sal, entre d’altres. Per a fer esta degustació serà necessària la reserva anticipada. També, com és habitual, des de l’Estació Nàutica de la Ràpita s’han activitat uns packs de gastronatura que permeten la participació en estes jornades combinant-ho amb estades a la Ràpita i activitats com el caiac, el paddle surf o les passejades en bicicleta. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

71 + = 80

Últimes notícies