HomeSense categoriaTeresa Cunillera fa la primera visita oficial a les Terres de l’Ebre

Teresa Cunillera fa la primera visita oficial a les Terres de l’Ebre

La delegada del Govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, fa entre este dijous i divendres, la primera visita oficial a les Terres de l’Ebre des que va ser nomenada pel nou govern del PSOE de Pedro Sánchez. Este matí ha fet una visita insititucional a l’ajuntament de Tortosa i esta tarda es reunix amb les comunitats de regants, les cooperatives arrosseres i l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja.

A Tortosa, Cunillera ha vingut acompanyada pel subdelegat del Govern a Tarragona, l’exalcalde de Tortosa Joan Sabaté i s’ha reunit amb l’alcaldessa, Meritxell Roigé, en una visita protocol·lària. L’alcaldessa li ha fet dos obsequis. Un llibre de fotografies de la ciutat i l’entorn de Tortosa i un altre sobre la festa del Renaixement, editat enguany.

Abans d’arribar a Tortosa, la delegada del Govern a Catalunya ha visitat l’estat de les obres del camí de Guarda del delta de l’Ebre, acompanyada per l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs. Esta tarda té previst reunir-se amb els representants de les comunitats de regants i els arrossaires, i amb l’alcalde de Sant Jaume d’Enveja, Joan Castor, amb qui abordarà el problema de la regressió al delta de l’Ebre.

La visita continuarà demà divendres a Deltebre. Cunillera visitarà les passarel·les de la platja de Riumar acompanyada per l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

64 + = 73

Últimes notícies