L'ànec protagonitza unes jornades gastronòmiques a Deltebre en les quals participen una desena de restaurants

Del 9 al 25 de novembre l’ànec serà el producte estrella dels restauradors

Terres de l'Ebre

L'ànec protagonitza unes jornades gastronòmiques a Deltebre en les quals participen una desena de restaurants
L'ànec protagonitza unes jornades gastronòmiques a Deltebre en les quals participen una desena de restaurants

A partir d'este divendres 9 de novembre se celebren a Deltebre les Jornades Gastronòmiques de l'Ànec, que compten amb la participació d'un total de 10 restaurants del municipi que oferiran menús que oscil·len entre els 20 i 35 euros.

 

En esta edició i com a novetat, alguns dels establiments participants oferiran la possibilitat d'escollir d'entre diferents plats cuinats amb ànec.

 

En esta edició participen els següents establiments: Restaurant Nuri, Delta Hotel, Sushi MC, Lo Carrilet XXI, Pizzeria Bar 9, Restaurant Tramontano, Restaurant L'Embarcador XXI, Mas de Prades, Casa Nicanor, La Cuina de Sergi i la Tasca 3 Cantons.

 
Les jornades gastronòmiques se celebraran fins al 25 de novembre i estan emmarcades dins el cicle de gastronomia que ha impulsat l'Ajuntament i que inclouen altres accions al llarg de l'any com les jornades del musclo, la tellerina o l'arròs, i que donaran el punt final al cicle de gastronomia.

El regidor d'Acció Comercial, Francisco Castro, ha destacat que “amb totes estes jornades tenim l'objectiu principal de posar en valor els productes que són essència de la cuina de Deltebre”. Així doncs, estes jornades emmarcades dins el cicle de gastronomia se sumen a les altres accions que l'Ajuntament de Deltebre ha impulsat amb l'objectiu, en primer lloc, de dinamitzar el producte local i de qualitat i, en segon lloc, impulsar l'economia del municipi. En este sentit, cal destacar la celebració de la fira gastronòmica Mescla, que enguany ha arribat a la seua tercera edició amb gairebé 10.000 visitants, i la segona edició del Volta i Tapa't, la ruta de tapes de Deltebre. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article