HomeSense categoriaEl president Torra inaugura diumenge el Centre Fluvial, sota el Passador

El president Torra inaugura diumenge el Centre Fluvial, sota el Passador

El president de la Generalitat, Quim Torra, inaugurarà este diumenge, 11 de novembre, el Centre Fluvial del Delta, ubicat sota el pont lo Passador.

El Centre Fluvial del Delta és un espai de 1.000 m2, multifuncional, que podrà acollir fires temàtiques, i també farà la funció d’auditori.

L’espai està condicionat acústicament, de manera que s’hi puguen fer actuacions de teatre, concerts i conferències, entre d’altres. L’aforament serà variable i compta amb 350 butaques per als actes que s’hagen de fer asseguts, i per a actes a peu dret l’aforament s’amplia fins a les 700 persones.

L’espai vol ser també un punt de projecció turística i estarà lligat a la construcció d’un parc fluvial entorn del Passador, el qual s’executarà durant el primer semestre del 2019. Este nou espai comptarà amb la barcassa del transbordador, restaurada, com a escenari d’un amfiteatre i d’un embarcador fluvial. “El Centre Fluvial del Delta permetrà posar en valor una zona estratègica del municipi i obrir el municipi al riu Ebre”, ha dit l’alcalde, Lluís soler.

La inauguració comptarà amb un sainet de la Companyia Delta Teatre i l’actuació de la Societat Musical Espiga d’Or.

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 3 =

Últimes notícies