HomeSense categoriaInauguració oficial de WIN Complex Esportiu Tortosa

Inauguració oficial de WIN Complex Esportiu Tortosa

El secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueres, va inaugurar dissabte la nova piscina de Tortosa, el complex esportiu WIN, que ha entrat en funcionament amb una magnífica acollida d’usuaris durant els primers dies d’entrar en funcionament. Després de 15 mesos d’obres, s’han inaugurat  les noves instal·lacions esportives municipals (WIN Complex Esportiu), amb una piscina de 20 per 25 metres, 1,80 metres de fondària i 10 carrils (el doble que l’actual, que serà enderrocada de forma imminent), que permetrà albergar tot tipus de competicions, segons va garantir l’alcaldessa, Meritxell Roigé. De fet, Roigé va valorar que la nova piscina esdevé l’equipament amb més capacitat d’espectadors (uns 400, 250 amb seient) de la província i va anunciar que confien a poder acollir competicions esta mateixa temporada.

 

 

La piscina principal és el gran atractiu del nou complex, que acabarà costant més de cinc milions d’euros utilitzant  energies alternatives i destacant pel vidre permeable a la llum solar a les façanes principals. També inclou una altra piscina, de 10 per 12,5 metres i 1,26 metres de profunditat, on es faran les activitats aquàtiques dirigides i els cursets dels nens més petits; quatre vestidors de grups (tots amb sortida directa a la piscina) i uns vestidors per a monitors i àrbitres a la planta baixa, on hi ha també els diferents espais de recepció, de manteniment o d’infermeria; i quatre sales de fitness a la primera planta.

 

En concret, hi ha la sala cardiofitnes, que té visió directa de la piscina a través d’unes grans vidrieres; la sala de ciclisme, dotada amb 30 bicicletes, i dos sales més per a activitats dirigides de steps, zumba, pilates o altres modalitats. Tot, equipat amb maquinària nova i moderna.

 

 

La gestió de la instal·lació és pública, a través de l’empresa municipal Tortosasport, i i la renovació  dels carnets  als usuaris de l’antiga piscina i per a donar noves altes està sent altament positiva. Els preus dels abonaments complets, que ja va aprovar i anunciar l’Ajuntament i que inclouen l’ús dels carrils lliures de la piscina (sempre n’hi haurà), de la sala de fitness i de les activitats sense quota específica, oferixen diverses possibilitats, segons l’edat i les circumstàncies de l’usuari, d’entre 20 i 39 euros. També hi ha un abonament per a l’ús exclusiu de la piscina, de 18 euros mensuals. La matrícula costa 55 euros però els gestors del complex han llançat una oferta que inclou la inscripció i un mes gratuïts. També s’oferixen entrades diàries i paquets de 10 entrades.

 

 

Les instal·lacions estaran obertes de les 6.30 del matí a les 10 de la nit. “Si ho comparem amb altres complexos, els preus són molt competitius”, va destacar Roigé esperant que el complex WIN Tortosa esdevinga “un centre de referència” i permeti “un salt en la pràctica de l’esport tant a nivell de ciutat com de territori”. Una altra de les prestacions destacades que oferix el resultat de les esperades obres és la concentració d’instal·lacions esportives en una zona molt accessible de la ciutat. A més a més, l’equip de govern ha anunciat un acord imminent amb el propietari d’uns terrenys a la zona per a poder-hi habilitar un aparcament en superfície per als usuaris del complex.

 

 

De forma paral·lela a l’arrancada de la plena activitat a l’edifici de les piscines, es faran les obres de la segona fase del complex, que han de durar quatre mesos i que habilitaran un espai spa amb zona humida-benestar integral, un circuit d’aigües, bany de vapor sauna i dutxes bitèrmiques. Esta zona connectarà amb la piscina tant per passadissos interiors com per l’exterior a través d’una obertura amb zona enjardinada. També es faran les quatre pistes de pàdel previstes, amb espai per a instal·lar graderies desmuntables per a futures competicions, i dos nous vestidors.

 

Segons Roigé, al final de la segona fase es reposaran les graderies est del camp de futbol. També es canviaran, segons va anunciar, els seients de l’estadi que estan en pitjors condicions i es faran millores al velòdrom.

 

 

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 83 = 84

Últimes notícies