HomePolíticaEl diputat Ferran Bel rep el Premi Compromís als X premis Memorial...

El diputat Ferran Bel rep el Premi Compromís als X premis Memorial Persona i Democràcia, 2018

Ferran Bel, diputat al Congrés dels Diputats i exalcalde de Tortosa va rebre el passat dilluns el Premi Compromís de l’entitat “Persona i Democràcia”, en un acte presidit per Victòria Molins, premi “Persona i Democràcia” en la modalitat de “Trajectòria”, l’any 2016.

El Memorial se celebra amb l’objectiu de reconèixer la tasca de polítics, de persones compromeses amb la tasca social i de professionals de la comunicació a favor de la dignitat del servei a la societat des de la política, des del servei als més afeblits i des dels mitjans de comunicació.

 

Bel va ser recollir el premi “per la seva tasca exemplar caracteritzada pels valors humanístics i democràtics”. Altres guardonats van ser Maria del Carme Servitje, diputada al Parlament de Catalunya i actualment presidenta d’honor de la FIDE, associació de dones empresàries, en representació de PIMEC, per la seva dedicació política al servei general de Catalunya. I el Pare Josep Massot i Muntaner, monjo de Montserrat, va recollir el Premi Carles Cardó per la seva producció literària i periodística, potenciadora dels valors humanístics i de la qualitat democràtica.

El Pare Massot és des del 1971 director de les Publicacions de l’Abadia de Montserrat, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, Premi d’Honor de la Xarxa Vives d’Universitats, d’entre molts altres.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + = 14

Últimes notícies