HomeEsportsGerard Subirats finalitza en un meritori tercer lloc al campionat d'Espanya de...

Gerard Subirats finalitza en un meritori tercer lloc al campionat d’Espanya de ral·lis tot terreny

Gerard Subirats i el seu copilot Daniel Cambra van assegurar un brillant podi al Ral·li TT Vila de Zuera amb un quart lloc en cotxes.

El pilot tortosí establert a Barcelona va conquistar, a més, el triomf en la seua categoria T1.1, amb el Toyota Hilux Overdrive, i va posar el punt final a una gran campanya en el Ral·li TT Vila de Zuera, última cita del Campionat d’Espanya de Ral·lis Tot Terreny.

El pilot del SB Hotels Rally Team va aconseguir consolidar la seua tercera posició de la general en la prova aragonesa i, a més, va certificar el seu triomf en la categoria T1 gasolina, gràcies a una altra brillant actuació al volant del seu pick-up Toyota Hilux Overdrive preparat per DKR Raid Service.

Amb el seu copilot Daniel Càmara acudia a l’última cita de l’any amb la missió de conservar la tercera posició que ocupava a la general provisional. No va resultar senzill, ja que la prova de Zuera va ser molt exigent, amb un pròleg de 9 km i dos especials de 186 que van posar a prova el nivell de pilotatge dels participants, així com la fiabilitat de les seues mecàniques.
Al final va acabar satisfet del resultat obtingut “este podi és un premi a tota la feina feta durant l’any i posa la cirereta a una temporada magnífica en què hem donat un important salt qualitatiu amb el canvi de cotxe. Al principi ens va costar adaptar-nos al Hilux Overdrive, però ara ja hi estem molt còmodes i hem comprovat que té un enorme potencial”.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

51 + = 53

Últimes notícies