HomeEsportsEl tortosí Joan Llangostera debuta amb podi com a pilot al campionat...

El tortosí Joan Llangostera debuta amb podi com a pilot al campionat d’Espanya ral•lis TT

El pilot tortosí Joan Llangostera va debutar amb podi al campionat d’Espanya de rallis TT disputat a Zuera (Saragossa) després d’obtenir uns bons resultats al pròleg de 9 km i a les dos súper especials cronometrades de 186 km cadascuna.

 

El pilot tortosí, va anar acompanyat com a copilot de Fina Roman, parella del mític Josep Maria Sebrià, una esportista amb molta experiència tant amb carreres nacionals com Dakars i proves africanes.

 

Un cop finalitzada la cursa Llangostera es mostrava molt satisfet del resultat per haver aconseguit els objectius que s’havien marcat, “volíem acabar els casi bé 400 km de cronometrats del dissabte, ja que es una distància molt important on la mecànica juga un paper molt important en ser tot per pistes de terra. La veritat és que em vaig sentir molt còmode durant tot el dia portant un ritme de menys a més. Finalment vam poder fer tot el recorregut sense cap mena de problema mecànic amb un temps de 5 hores 56 minuts la qual cosa ens va portar a ser Segons Classificats Stock Yamaha cup”.

El debut convida a pensar ara a poder fer una bona temporada l’any 2019.

 

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 2 =

Últimes notícies