El CF Santa Bàrbara celebra els primers actes commemoratius del centenari del club

La comissió organitzadora dels actes del centenari té previstos diferents actes destacats a celebrar durant el primer semestre del 2019

Esports

J.M. Bernardo,  José Miró, Javier Arasa i Albert Caire, exjugadors homenatjats.
J.M. Bernardo, José Miró, Javier Arasa i Albert Caire, exjugadors homenatjats.

El CF Santa Bàrbara, coincidint amb la celebració de la Fira de l'Oli, que va tenir lloc a la localitat planera durant el passat cap de setmana, va celebrar els primers actes commemoratius del centenari de l'entitat.


La comissió organitzadora dels actes del centenari del club, encapçalada per Silverio Marco, va presentar la bandera oficial del centenari, així com el llibre "CF Santa Bàrbara 1995-2018", escrit per l'aficionat César Roig, que repassa els esdeveniments més importants dels darrers anys del club després que el mateix aficionat ja publiqués un llibre sobre la història de l'entitat coincidint amb el 75è aniversari.


Durant l'acte, que també va comptar amb la presència de Josep Llaó, vicepresident primer de la Federació Catalana de Futbol; Alfred Blanch, alcalde de Santa Bàrbara, i Tomàs José, directiu de la FCF, entre altres personalitats, també es va retre homenatge als expresidents de l'entitat, així com als jugadors membres de l'equip que van aconseguir el primer títol en la història del club, l'equip juvenil de la temporada 1953-1954, comptant amb la presència dels exjugadors J. Maria Bernardo, José Miró, Javier Arasa i Albert Caire.

 La comissió organitzadora dels actes del centenari té previstos diferents actes destacats a celebrar durant el primer semestre del 2019, l'any del centenari del CF Santa Bàrbara.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article