HomeMeteorologiaEl vent fa caure arbres i pals de telefonia a La Ràpita

El vent fa caure arbres i pals de telefonia a La Ràpita

L’episodi de fortes ventades de les darreres hores no ha provocat incidències rellevants ni nombroses però sí alguns desperfectes amb la caiguda d’arbres, branques o pals de telefonia.

És el cas del passeig marítim de La Ràpita on s’ha precipitat un pi des d’un jardí particular que el vent ha arrencat, o uns pals de telefonia que s’han desplomat a la carretera de Poble Nou del Delta, entre la Ràpita i Amposta. La via ha estat tallada una estona fins que s’han retirat.

Les Terres de l’Ebre és on s’han registrat ratxes de vent que superaven el llindar de perill per fort vent. Las màximes han estat al Perelló amb 109,4 quilòmetres per hora i al Mas de Barberans amb pics de 101,2 quilòmetres per hora.

Protecció Civil ha desactivat aquest dimarts al matí l’alerta del pla VENCAT però el manté el prealerta per les previsions dels Servei Meteorològic de Catalunya que el fort vent es pugui mantenir durant el matí restringit a les coltes altes de les comarques del Pirineu.

En aquest episodi de ventades, el telèfon d’emergències CAT112 havia rebut fins les sis del matí dotze avisos, al Montsià (5), al Baix Camp (3), al Garraf (2), al Baix Ebre (1) i al Segrià (1).

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 79 = 87

Últimes notícies