HomeSocietatCanal Terres de l'Ebre creix un 22% anual i ja s'apropa...

Canal Terres de l’Ebre creix un 22% anual i ja s’apropa als 40.000 seguidors diaris

L’audiència de Canal Terres de l’Ebre durant l’any 2018, és de rècord, la millor dels seus 5 anys d’existència.

Segons dades de la consultora Konodrac Konograma -que realitza la medició per a totes les televisions locals adherides a La Xarxa-, durant els 11 mesos transcorreguts d’aquest any una mitjana de 35.548 persones són espectadors que sintonitzen cada dia el canal. Això suposa un espectacular increment, del 22%, respecte el mateix període de l’any anterior, quan la mitjana de gener a novembre havia estat de 29.035 seguidors diaris.

Davant d’aquesta positiva realitat, i després de constants augments d’audiència en tots els estudis realitzats els últims 3 anys, la direcció de Canal Terres de l’Ebre s’ha fixat com a objectiu imminent “superar els 40.000 espectadors diaris de mitjana l’any 2019”.

Cal destacar que els mesos en els qe hi va ser més a prop van ser a l’agost i setembre passat, situant-se per sobre dels 39.000 espectadors, i a només 658 espectadors més d’arrodonir l’audiència amb la xifra de més de 40.000 espectadors.

Si s’analitza el quadre d’audiències mitjanes durant un mes, destaca també que aquest any 2018, durant el segon semestre l’audiència s’ha mantingut sempre elevada. És a dir, es consoliden els 6.500 espectadors més de mitjana que s’han registrat en només un any de diferència. Val a dir que aquestes són unes dades que s’obtenen de manera pràcticament exacta, gràcies al sistema conegut amb el nom de hbbtv, que comptabilitza els canals sintonitzats als aparells de televisió de les llars, i que són smart tv (televisió intel.ligent, conectada a internet).

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 8 = 14

Últimes notícies