HomeEsportsJeremy Alcoba finalitza en quart lloc, molt a prop del tercer classificat...

Jeremy Alcoba finalitza en quart lloc, molt a prop del tercer classificat al Mundial Júnior Moto 3

Jeremy Alcoba (Júnior Team Estrella Galícia 0.0) ha finalitzat el Mundial Júnior de Moto 3, amb una meritòria quarta plaça, sumant un total de 131 punts, els mateixos que l’italià Manuel Pagliani que ha ocupat la tercera posició. El títol ha estat per a Raúl Fernández (Ángel Nieto Team), primer pilot espanyol que aconseguix este guardó. A la segona plaça del podi s’ha situat Sergio Garcia (Júnior Team Estrella Galícia 0.0), amb 132 punts.

El pilot jesusenc ha puntuat en totes les carreres de la competició, a excepció d’Estoril i la segona de Jerez, que li han impedit pujar al podi. En l’última prova disputada al Circuit Ricardo Tormo de València, Jeremy Alcoba va anar remuntant en la primera cursa, després d’ocupar la segona fila de la graella de sortida. Es van disputar la victòria dels quatre pilots que van ser capaços de seguir en peu en el grup davanter. El japonès Ai Ogura i els espanyols Aleix Viu, Jeremy Alcoba i Raúl Fernández es van jugar en les dos últimes voltes les posicions del podi, i el triomf es va decidir mà a mà entre Ogura i Alcoba. En l’últim revolt, el japonès es va emportar la victòria i el jesusenc va entrar en segona posició.

A la segona cursa es va imposar el castellonenc Sergio García, una volta abans de la seua finalització a causa de l’aparició d’una bandera vermella per la caiguda del pilot indonesi, Garry Salim. Per darrere del pilot valencià van entrar en meta el japonès Ai Ogura i el turc Can Öncü, amb Jeremy Alcoba en sisena posició.

Al final Jeremy Alcoba es va quedar amb un cert regust de boca com afirmava en el seu twitter “estic contenc però no del tot, i ja estic amb ganes de tornar molt més fort”. També va tindre paraules d’agraïment per al seu equip i tots els que li han donat suport durant la temporada.

 

 

Final també per a Marc

Va finalitzar també al circuit valencià el Campionat d’Europa Moto 2, i es va proclamar campió el suís Jesko Raffin (Easyrace Team), amb segona i tercera posició per a Edgar Pons (AGR Team) i Héctor Garzó (Team Wimu CNS). En esta classificació general definitiva, Marc Alcoba ha ocupat la catorzena posició, i el va penalitzar el fet de no haver puntuat en les primeres carreres, les dos d’Estoril i València.
En esta ocasió tampoc va poder puntuar en rebre una sanció al costat de l’italià Tomasso Marcon al final de la cursa en el seu pas per la meta.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 36 = 39

Últimes notícies